ISECure WS-Kanava kaikille yleisimmin Suomessa toimiville pankeille

ISECure WS-Kanava

WS-KANAVA SUORAAN PILVIPALVELUNA YRITYKSILLE

Tarjoamme testatun ja verifioidun koodin täydellä lisenssillä kehitys- ja asiakastarpeisiinne.

"ISECuren WS-kanavalla voi esimerkiksi ladata automaattisesti konekieliset tiliotteet ja viitesiirrot ja yhdistää ne korkealaatuisen JavaScript-kirjaston kanssa interaktiivisten statistiikkojen luomiseksi."

ISECuren WS-Kanava sisältää WebService-pankkiyhteysohjelmisto SDK:n usealle pankille: Nordea, DanskeBank, Osuuspankki, S-Pankki/LähiTapiola, Ålandsbanken, Samlink -pankit: Handelsbanken, Aktia, POP, Säästöpankki. Tuemme sekä APP- että PKI-puolta (mm. sertifikaatin haku PIN -koodilla ja uusinta). WS-kanava on ollut tuotannossa yli 10 vuotta ja on käytössä useilla asiakkailla.

Voit ostaa WS-kanavan suoraan palveluna Hosting -paketilla (SaaS) valitsemillesi tai kaikille pankeille.

Kysy Lisää

Tuetut pankitSAAS

WS-KANAVAT
PILVIPALVELUNA

  • Globaalisti skaalautuva turvallinen WS-kanava valitsemillesi pankeille (AWS API Gateway, Lambda, KMS, Cognito, DynamoDB, jne.)
  • Amazon AWS KMS avaintenhallintaan perustuva sertifikaattien salaisen avaimen suojaus
  • OpenAPI REST API kuvaus (JSON data) ja valmis testiympäristö integraatiota varten, integraatio yhdessä päivässä
  • Automaattinen sertifikaattien uusinta
  • Automaattiset tietoturva- ja korjauspäivitykset (huom palveliton ympäristö AWS Lambdalla)
  • Kaksitasoinen käyttäjätunnus (luku ja luku+kirjoitus SMS MFA:lla), mahdollisuus myös GPG allekirjoituksille (n allekirjoitusta m:stä maksujen hyväksyntää varten)
Kysy Lisää


Founder Dan Forsberg, D.Sc.
dan.forsberg@isecure.fi+358 40 483 5507 (Finland)

Y-tunnus: 2296336-9

ISECure Oy on ohjelmistokehittäjä Dan Forsbergin perustama yritys, joka tarjoaa Web Service –pankkiyhteyden verifioitua koodia ja räätälöintipalveluita yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille. Forsberg on toiminut asiantuntijatehtävissä mobiiliverkostojen, tietoturvan, telecomin, ja ohjelmistokehittämisen parissa. Hän johti tutkimushankkeita Nokia Research Centerissä 10 vuoden ajan, josta siirtyi Poplatek:lle kehitysjohtajaksi. Nykyisin hän työskentelee Lontoossa Cloud Architect -nimikkeellä Cloudreach:llä. Forsbergin erikoisosaamista ovat AWS-pilvipalvelut ja PCI DSS –turvallisuussuunnittelu.


Referenssit

Yrityksen pankkiyhteys eli Web Service -kanava (tai WS-kanava) on välttämätön organisaatioille, jotka haluavat hoitaa ja seurata maksuliikennettään omien ohjelmistojensa kautta.

Yritys tarvitsee yhteyskanavan maksuliikeaineiston välittämiseen yrityksen taloushallinnon ja pankin välillä. Vuonna 2014 monet pankkiryhmät ovat luopuneet PATU-kanavasta ja siirtyvät käyttämään pelkästään uutta, euroopanlaajuisen SEPA-standardin mukaista Web Services –kanavaa maksuliike-aineiston välittämiseen. Yrityksen pankkiyhteys- eli Web Service –kanavan avulla maksuliikenne on mahdollista hoitaa suoraan yrityksen omista taloushallinnon ohjelmistoista.

WS-kanavan rakentaminen voi olla asiantuntevalle ohjelmoijalle jopa vuoden projekti, joka vaatii syventynyttä ohjelmointityötä. Kehitystyötä tulee tehdä usein rinnakkain useamman pankin kanssa. Testauksiin ja tunnusten hakemiseen menee huomattavasti kalenteriaikaa. ISECuren valmiin Web Service -koodin käyttäminen säästää aikaa ja kustannuksia.